Menü Bezárás

.

 

Korábbi évek bejegyzései:

 

 

Kedves Jelentkezők, Előadók, Érdeklődők!

A Magyarországot is érintő koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedésekkel összhangban, fájdalmas döntést kellett meghoznunk. Mivel a jelen helyzetben nem engedélyezik a 100 fő feletti zárt helyen tartott rendezvények megtartását, (egyes cégeknél, vállalatoknál ennél is szigorúbb szabályokat hoztak) úgy ítéltük meg, hogy nekünk is döntést kell hoznunk mindannyiunk egészsége és a veszélyhelyzet időtartamának rövidülése érdekében.

Tekintetbe véve azt, hogy már többen is jelezték, hogy cégeik – az óvintézkedések miatt – nem engedélyezik a konferencián való részvételt, valamint szervezőként nekünk is felelősséget kell vállalnunk a résztvevők egészségéért, ezért a konferenciát elhalasztjuk.

A helyszínnel (Velence Resort & Spa) az új időpont egyeztetés alatt áll. Természetesen a részvételre a meghirdetett feltételekkel adunk lehetőséget mindenkinek.

Reménykedünk benne, hogy a járványügyi helyzet még a közeljövőben lehetővé teszi azt, hogy pótoljuk a konferenciát. Amint lehetőség lesz rá, mindenkit tájékoztatni fogunk.

Megértésüket, megértéseteket köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .