Menü Bezárás

Időpont: 2020. március 24-25.                                 Helyszín: Velence Resort & Spa**** superior.

Tisztelt Érdeklődő!

Folyamatban van az Építményeink 2020 konferencia szervezése.

A konferencia szakmai védnökének felkértük a BKK Közút Zrt.-t, a BME Építőanyagok és Magasépítési Tanszékét, a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t., a MÁV Zrt.-t, a Nemzetközi Beton Szövetség (FIB) Magyar Tagozat-t és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt-t.

Bízunk abban, hogy a konferenciát a korábbi támogatóink  Alltest Kft., Avers Fiber Kft., BioEkoTech Hungary Kft., Csomiép Kft., Daniella Ipari Park Kft., Hídtechnika Kft., HungaroCAD Kft., M.L.S. Magyarország Kft., mageba Hungary Kft., SIKA Hungária Kft., SoDeGO Consulting Ltd., Swietelsky Magyarország Kft., Techno-Wato Kereskedőház Kft.,  idén is támogatják.

A Jelentkezés Támogatóknak, Kiállítóknak menüponton várjuk ezen cégek jelentkezését, vagy ide kattintva elérhetik az űrlapot.

Amennyiben nem találja a keresett oldalt, kérem keressen minket a “KAPCSOLAT” menüpont alatt megadott elérhetőségeken.


Terveink szerint a konferencia résztvevői előadásokat hallgathatnának meg pl.
– budapesti felüljárók, 
– a piliscsabai kőhíd, 
– az Alagút/Lánchíd felújításával kapcsolatosan,
– a BIM a hídtervezésben,
– a hídfők alapozásával kapcsolatos kérdésekről,
– a 3. Metró felújításával, 
– az injektálás szerkezetépítés vonatkozásai ……

Várható (felkérés alatti) előadók: Horváth Adrián, Dr. Seidl Ágoston, Honti Imre, Pál Gábor,  Hodik Zoltán, Dr. Domanovszky Sándor, Spránitz Ferenc, Polgár László, Dr. Balázs L. György, Hesz Gábor, Szautner Csaba, Boros Mihály stb.

A felsorolt előadási témákon kívül természetesen várunk előadásokat.
———————————————————————————————–

Terveink szerint az idei évben is a MMK Tartószerkezeti Tagozat, Hídszakosztályának társszervezésében a konferencia résztvevői továbbképzésen vehetnek részt.

További lehetséges előadási témák :
Digitalizáció a mély- és infrastruktúraépítésben , Minőség – ellenőrzés: helyszíni és laboratóriumi vizsgálatok, mérések; újdonságok, új technológiák; Vonalas létesítmények (közművezetékek, vízvezetékek, csatornák, utak, vasutak) károsodásai, az okok vizsgálata, javítási módok; statikai-szerkezeti kialakítások vizsgálatai; meglévő szerkezetek meghibásodásai, annak okai, és azok megoldása; beton-, vasbeton-, fémszerkezetek (javítások, azok anyagai, festékek, bevonatok, hídszigetelések, lőtt betonok). Amennyiben Önnek van olyan előadás tervezete, amit szeretne megosztani a leendő résztvevőkkel kérjük, hogy jelezze azt felénk az előadás-bejelentőn.

Senior mérnökök és diákok részére továbbra is ingyenes részvételt biztosítunk a konferencián. Külön felkérjük az egyetemek és főiskolák oktatóit, hogy hallgatóikat ösztönözzék előadástartásra és a részvételre.

A konferenciák résztvevői a regisztráció során kézhez kapják a konferencia nyomtatott kiadványát, mely tartalmazza az előadások kivonatait is. A kiadványt szokásosan egy hivatalos nyilvántartási számmal (ISBN) készítjük el.

Várjuk jelentkezésüket az előadás bejelentő megküldésével. (Az előadás bejelentés nem helyettesíti a hivatalos jelentkezési lapot, melyet terveink szerint legkésőbb 2020. február közepén küldünk ki.)

További részletek miatt keressen minket illetve látogasson vissza az oldalra.