Menü Bezárás

  Felhívjuk a figyelmét, hogy részvételi szándéka esetén az értesítések illetve a számlázások miatt adataira szükségünk van.

  Kérjük, adja meg, hozzájárulását adatainak használatához, hogy értesítéseket tudjunk küldeni erről és további konferenciáinkról, szakmai rendezvényeinkről.

  Válaszom (kötelező)

  Kiállítói jelentkezés
  ''''''''''''''''''''''''''''''''''''

  Támogatói, kiállítói jelentkezési lehetőségek


  K/1. Promóciós anyagok (max. 5 A/4-es lap) a konferencia csomagban, 1/2 m2 kiállítási területet egy közös kiállítói asztalon, egy fő részére (cég dolgozó) részvételi díj mentességet, valamint egy fő részére ebédet biztosítunk. - 59.000,- Ft. +ÁFA (Lista ár: 62.000,-Ft.+ÁFA)K/2. 1 m2 kiállítási területet (egy kis asztal és egy szék), promóciós anyagok (max. 8 A/4-es lap) a konferencia csomagban, egy fő részére (cég dolgozó) részvételi díj mentességet, egy oldalas cégismertető reklámfelületet - az aktuális internetes kiadványban - valamint egy fő részére ebédet biztosítunk. - 89.000,- Ft. +ÁFA (Lista ár: 96.000,-Ft.+ÁFA)K/3. 4 m2 kiállítási területet (egy asztal és egy szék), promóciós anyagok (max. 10 A/4-es lap) a konferencia csomagban, egy fő részére (cég dolgozó) részvételi díj mentességet, egy oldalas cégismertető reklámfelületet - az aktuális papír és internetes kiadványban - valamint egy fő részére ebédet biztosítunk. - 121.000,- Ft. +ÁFA (Lista ár: 131.000,-Ft.+ÁFA)