Menü Bezárás

Támogatóknak

Évről évre egyre több cég csatlakozik támogatóink, partnereink táborához. Segítsen Ön és cége is abban, hogy a konferencia költségeit csökkenteni tudjuk, így minél több érdeklődő részére legyen elérhető ez a sikeres szakmai rendezvény!

Természetesen a támogatásért cserébe mi is adunk valamit. Az alábbi csomagok közül kiválaszthatja lehetőségeinek és igényeinek legmegfelelőbbet.

Köszönjük az együttműködést!

Néhány statisztikai adatot az előző évek konferenciáiról a KEZDŐLAPon olvashat.

 

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Felhívjuk a figyelmét, hogy részvételi szándéka esetén az értesítések illetve a számlázások miatt adataira szükségünk van.

Kérjük, adja meg, hozzájárulását adatainak használatához, hogy értesítéseket tudjunk küldeni erről és további konferenciáinkról, szakmai rendezvényeinkről.

Válaszom (kötelező)

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Támogató cég számlázási adatai:
............................

Támogatói, kiállítói jelentkezési lehetőségek

T/1. Támogatóinkat feltüntetjük a kiadványban, konferencia-köszöntő tablón. 1 m2 kiállítási területet (közös asztalon), egy fő részére (cég dolgozó) részvételi díj mentességet, egy oldalas cégismertető reklámfelületet - az aktuális (papír) kiadványban - valamint egy fő részére ebédet biztosítunk. - 89.000,- Ft. +ÁFA (Lista ár: 99.000,-Ft.+ÁFA)

T/2. Támogatóinkat feltüntetjük a kiadványban, konferencia-köszöntő tablón. 5 perces video reklám vetítés lehetőséget (max. 2 alkalommal), 2 m2 kiállítási területet (egy asztal és két szék), egy fő részére (cég dolgozó) részvételi díj mentességet, egy olda-las cégismertető reklámfelületet - az aktuális (papír vagy internet) kiadványban - valamint egy fő részére ebédet biztosítunk. - 98.000,- Ft. +ÁFA (Lista ár: 103.000,-Ft.+ÁFA)

T/3. Támogatóinkat feltüntetjük a kiadványban, konferencia-köszöntő tablón. 5 perces video reklám vetítés lehetőséget (max. 3 alkalommal), 20 perces előadási lehetőséget, 2 m2 kiállítási területet (egy asztal és két szék), egy fő részére (cég dolgozó) részvé-teli díj mentességet, egy oldalas cégismertető reklámfelületet - az aktuális (papír vagy internet) kiadványban - valamint egy fő részére ebédet biztosítunk. - 110.000,- Ft. +ÁFA (Lista ár: 128.000,-Ft.+ÁFA)

T/4. Támogatóinkat feltüntetjük a kiadványban, konferencia-köszöntő tablón. 5 perces video reklám vetítés lehetőséget (max. 3 alkalommal), 20 perces előadási lehetőséget, 3 m2 kiállítási területet (egy asztal és két szék), egy fő részére (cég dolgozó) részvételi díj mentességet, egy oldalas cégismertető reklámfelületet - az aktuális (papír és internet) kiadványban - valamint egy fő részére ebédet biztosítunk. - 140.000,- Ft.+ÁFA (Lista ár: 155.000,-Ft.+ÁFA)